Print

Mirësevini

Solar Green Energy L.L.C. është formuar në Republikën e Kosovës me kapital investiv 100% te kompanisë Rabasolar me seli ne Zvicer. Me përvojen e saj shumëvjeçare dhe me instalimin e centraleve të shumta Solare në territorin e Zvicres Rabasolar arriti epitetin e kompanive më të zhvilluara dhe më të sofistikuara duke poseduar të gjitha licencat dhe dituritë e nevojshme për zhvillimin e kësaj lëmie. 

Solar Gren Energy L.L.C me qendër ne Prishtinë ka për detyrë zhvillimin, implementimin dhe mirëmbajtejen e instalimeve solare si dhe shitjen e paisjeve për prodhimin e energjisë elektrike solare ne tregun e Republikes se Kosovës, Shqiperisë , Maqedonisë dhe më gjerë.

Informatat e Kontaktit

Adresa

Rr. Aleks Buda p.n
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

+377 45 505 606
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook